Ove nedelje više sunca, maksimalna dnevna temperatura do sedam stepeni

Požarevac

Servisne informacije

Ove nedelje više sunca, maksimalna dnevna temperatura do sedam stepeni

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Ove nedelje nisu najavljene obilnije snežne padavine.

Osvanulo je sunčano jutro u Požarevcu i okolini, sa slabim i umerenim mrazem, a najviša dnevna temperatura danas, 17. januara, biće do dva stepena. Sneg je još uvek prisutan na određenim mestima, a slabe padavine su najavljene u toku noći.

U utorak nas očekuje jutarnja temperautra do minus tri stepena, a maksimalna do tri stepena. Po najavama meteorologa biće oblačno, ali se razvedravanje očekuje u toku dana. U sredu, 19. januara, minimalna dnevna temperatura biće identična kao i u utorak, dok će maksimalna iznositi četiri stepena. Ujutru su najavljeni magla i mraz.

U četvrtak biće malo toplije – najniža temperatura biće oko minus dva, a najviša sedam stepeni. Očekuje nas naoblačenje sa slabom kišom i snegom. U petak će u najhladnijem delu dana biti minus dva, a maksimalna dnevna temperautra iznosiće dva stepena.

Za vikend hladno, najniže dnevne temperaure biće ispod nule – u subotu minus četiri, a u nedelju minus pet stepeni. Prvog dana vikenda najviša temperatura biće jedan, a u nedelju oko nule.

To Top