Parking servis uskoro u Kučevu, kada počinje naplata parkinga?

Kučevo

Društvo

Parking servis uskoro u Kučevu, kada počinje naplata parkinga?

Foto: Arhiva, skupštinski materijal

How Good Of A Friend Are You Really?

Kučevački odbornici doneli su odluku o upravljanju javnim parkiralištima na području opštine Kučevo i usvojili cenovnik za usluge parkiranja.

Ovom odlukom uređuju se uslovi i način organizovanja poslova u obavljanju komunalne delatnosti upravljanja, korišća uređenja i održavanja javnih parkirališta, kao i način plaćanja cene usluga korišćenja i održavanja javnih parkirališta.

Komunalna delatnost upravljanja javnim parkiralištima ovom odlukom poverava se JKP „Kučevo“, koje će biti zaduženo za uslugu održavanja javnih parkirališta i prostora za parkiranje na obeleženim mestima (zatvoreni i otvoreni prostori), organizaciju i vršenje kontrole i naplate parkiranja.

„Konačno će Kučevo dobiti civilizovan pristup ovoj materiji i više nećemo biti u situaciji da može da se parkira ko gde i kada hoće i da ometa saobraćaj“, rekao je Branko Kecman, predsednik Skupštine opštine Kučevo za E-Kučevo.

Naplata parkiranja vršiće se radnim danima od 7 do 15 časova i subotom u vremenskom intervalu od 7 do 14 časova, dok se nedeljom i državnim praznicima naplata neće vršiti.

Odbornici su usvojili i cenovnik koji će se primenjivati od 1. oktobra.

Cenovnik

To Top