Petrovački atletičari ponovo se okitili medaljama

Petrovac

Sport

Petrovački atletičari ponovo se okitili medaljama

Foto: RTV Mlava

How Good Of A Friend Are You Really?

U organizaciji Atletskog kluba “Jasenica” u sredu, 30. avgusta, održan je 11. Atletski miting “Jasenica 2023”. Atletičari AK ,,Dragutin Tomašević“ ostvarili su zapažene rezultate.

Petrovački klub je nastupio sa 19 učesnika, a prvo mesto i najbolji plasman ostvario je Filip Bojić u trci na 600 metara.

Dve medalje osvojio je Bogdan Maksimović, srebrnu u trci na 300 metara i treće mesto u skoku udalj. On je skočio 5.02 metra i oborio svoj lični rekord.

Atletičar Ognjen Stojanović osvojio je srebrnu medalju u bacanju vorteksa, a Petar Petrović u kategoriji atletskih škola C osvojio srebrnu medalju u trci na 40 metara. Atletičarka Lola Jordanov je na trci na 60 metara osvojila srebrnu medalju, a Dušan Kurdulija u trci na 300 metara bronzanu medalju.

Na takmičenju su učestvovali Marija Bojić, Anja Cvetojević, Mila Janković, Sava Ostojić, Vukan Maksimović, Milena Miladinović, Lara Životić, Andrea Stojanovski, Gavrilo Maksimović, Sofija Marković, Julija Lazarević, Sofija Janković i Vuk Stojanović.

To Top