Policija iz saobraćaja isključila 19 vozača, devet zadržano na trežnjenju

Požarevac

Društvo

Policija iz saobraćaja isključila 19 vozača, devet zadržano na trežnjenju

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, u centralnoj akciji pojačane kontrole saobraćaja koja je sprovedena od 13. do 16. aprila, isključili su iz saobraćaja 19 vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola, od čega je devet vozača zadržano u službenim prostorijama policije na trežnjenju.

Saobraćajne patrole u Požarevcu, u ulicama Jug Bogdanova, Čede Vasovića i Takovska, zaustavile su vozače „audija“, „renoa“ i „forda“ starosti 33, 69 i 49 godina, koji su upravljali sa 2,48, 2,39 i 2,03 promila alkohola u organizmu. Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih su zbog nasilničke vožnje podnete prekršajne prijave.

Saobraćajna policija je, takođe, u Požarevcu isključila iz saobraćaja i u službenim prostorijama zadržala muškarce starosti  55, 40, 37, 21 i 54 godine koji su automobilima „folksvagen“,“ opel“, „škoda“, „seat„ i audi A6“ upravljali sa 1,67, 1,47, dvojica sa 1,44 i jedan sa 1,35 promila alkohola u organizmu.

Policija je u naselju Salakovac isključila iz saobraćaja i zadržala muškarca (36) koji je automobilom upravljao sa 1,53 promila alkohola u organizmu.

Protiv svih vozača podnete su odgovarajuće prekršajne prijave.

To Top