Policijska uprava Požarevac dobila novog načelnika

Braničevo

Društvo

Policijska uprava Požarevac dobila novog načelnika

Foto: MUP Srbije

How Good Of A Friend Are You Really?

Srđan Lazić nedavno je smenjen sa funkcije načelnika Policijske uprave Požarevac, a na njegovo mesto postavljen je Aleksandar Vasilijević.

Novi načelnik stupio je na dužnost 21.decembra, potvrdili su iz Policijske uprave Požarevac za portal E-Braničevo.

Ministar unutrašnjih poslova, Aleksandar Vulin, održao je danas sastanak sa novopostavljenim načelnicima četiri policijske uprave, na kome su prezentovani prioriteti u radu Ministarstva unutrašnjih poslova - odlučna borba protiv organizovanog kriminala i korupcije i briga o bezbednosti i sigurnosti svakog građanina naše zemlje, navodi se na sajtu MUP-a Srbije.

Sastanku su prisustvovali direktor policije Vladimir Rebić, načelnik Policijske uprave u Požarevcu Aleksandar Vasilijević, načelnik Policijske uprave u Zaječaru Saša Stanimirović, načelnik Policijske uprave u Kragujevcu Dejan Joksimović i načelnik Policijske uprave u Pančevu Igor Arsić.

Ministar Vulin je novopostavljenim načelnicima poručio da uvek moraju imati na umu da povereni posao obavljaju u službi građana i da ne može postojati jači i preči interes od bezbednosti svakog pojedinca i društva u celini.

Prema njegovim rečima, maksimalnu posvećenost očekuje u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, ali ništa manju jačinu i snagu u suzbijanju krivičnih dela opšteg kriminala kojim su u najvećoj meri pogođeni građani.

„Bezbednost ulica je merilo uspeha policijske uprave. Razbojništvima, krađama, reketiranjima, džeparenjima, uličnom kriminalu i svim delima koja ugrožavaju običnog čoveka morate pristupiti snažno i posvećeno“, rekao je ministar Vulin.

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

-->
To Top