Povodom Dana opštine Petrovac uručene nagrade “4. jun”

Petrovac

Događaji

Povodom Dana opštine Petrovac uručene nagrade “4. jun”

Foto: RTV Mlava

How Good Of A Friend Are You Really?

Svečanim skupom u petrovačkom Kulturno-prosvetnom centru, u prisustvu mnogobrojnih zvanica, 2. juna obeležen je Dan opštine Petrovac na Mlavi, na kome su dodeljena opštinska priznanja, nagrade i povelje „4. jun“, kao i nagrada „Dragutin Tomašević“.

Nagrada ”4. jun”, koja se sastoji od priznanja i novčanog dela, dodeljena je: Gorici Marinković, zastupnici Društva vodeničara i pomeljara Bistrica, za doprinos očuvanju kulturnog nasleđa i promociju opštine, Stonoteniskom klubu „Omladinac 2016“ Šetonje, za osvojeno prvo mesto u regionalnoj ligi i plasman u kvalitetnu ligu Srbije, Ivanki Jović, profesorki srpskog jezika i književnosti, za zapažene rezultate u radu sa učenicima, dr Miri Ranković, za dugogodišnji predan rad u oblasti zdravstvene zaštite, Goranu Veljkoviću, pripadniku vatrogasno-spasilačke jedinice Petrovac, za zapažene rezultate u obavljanju svog posla i Željku Životiću, pripadniku PS Petrovac, za savestan, odgovoran i dugogodišnji rad u policiji.

Nagrada “4. jun” u vidu priznanja dodeljene je: Fudbalskom klubu „Sloga 1952“ Veliki Popovac, za 70 godina postojanja i doprinos razvoju sporta, „Ekofil“ – mlekari Homolje, za doprinos kulturnom razvoju opštine, „Kastrum“ doo Petrovac, za nesebičan doprinos zajednici i Udruženju osoba sa cerebralnom i dečijom paralizom „Naše srce“, za postignut uspeh u pružanju podrške osobama sa smetnjama u razvoju.

Nagrada “4. jun” u vidu povelje dodeljena je: Slobodanu Mičiću, građevinskom inženjeru iz Petrovca, za doprinos lokalnom ekonomskom razvoju, Aleksandaru Lovčanskom, vršiocu dužnosti sekretara Ministarstva turizma i omladine, za doprinos lokalnom ekonomskom razvoju, Novici Tončevu, ministru bez portfelja u Vladi RS zaduženom za unapređenje razvoja nedovoljno razvijenih opština, za pomoć razvoju opštine u izgradnji infrastrukture i Ireni Vujović, ministarki zaštite životne sredine, za unapređenje i razvoj zaštite životne sredine.

Nagrada “Dragutin Tomašević”, kao poseban vid društvenog priznanja za postignute rezultate i dostignuća u oblasti sporta, dodeljena je Sportskim igrama mladih.

Continue Reading
Povezane teme...
To Top