Požarevljanin Andrija Ferlež novi član stručnog štaba „Al Fudžajire“

Požarevac

Sport

Požarevljanin Andrija Ferlež novi član stručnog štaba „Al Fudžajire“

Foto: Privatna arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Poznati požarevački fudbalski trener Andrija Ferlež postaće novi član stručnog štaba fudbalskog kluba „Al Fudžajire“ iz istoimenog grada u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Ferlež je imao ponude klubova iz Srpske lige „Zapad“, međutim odlučio se na inostrani angažman.

„Bilo je nekih kontakata za našu zemlju, ali ništa ozbiljno iz prve ili druge lige. Bilo je ponuda iz treće lige, to nisam hteo da prihvatam jer sam znao da postoji mogućnost za inostranim angažmanom. Ovde me je zanimala samo prva ili druga liga“, rekao je Ferlež za E-Braničevo.

Ovaj fudbalski stručnjak pridružiće se našem sugrađaninu Goranu Tufegdžiću koji dugi niz godina radi kao fudbalski trener u arapskim zemljama.

Goran Tufegdžić

„Pozvao me je Goran Tufegdžić koji je naš sugrađanin. Pored toga što smo drugovi, igrali smo zajedno fudbal u raznim klubovima, znamo jedan drugog, imamo istu fudbalsku filozofiju i poklopile su se kockice da mu budem prvi asistent na Bliskom Istoku“, kazao je Ferlež.

Klub koji će predvoditi Goran Tufegdžić i Andrija Ferlež zove se „Al Fudžajir“ i zanimljivo je da je do pre godinu dana Diego Armando Maradona bio trener u tom klubu.

„Moraćemo mnogo da radimo da bismo klub ostavili u bezbednoj zoni. Maradona je do pre godinu dana tamo bio trener. U pitanju je klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata iz grada koji broji oko sto hiljada stanovnika, blizu je Dubai i već danas putujem“, najavio je Ferlež.

To Top