Predata pitanja građana gradskoj vlasti

Požarevac

Događaji

Predata pitanja građana gradskoj vlasti

Foto: Demokratska stranka Požarevac

How Good Of A Friend Are You Really?

Pitanja koja su građani postavljali gradskoj vlasti na devetom protestu „Požarevac protiv nasilja“, predata su juče Gradskoj upravi Požarevac, saopštili su organizatori protesta.

U akciji “Pitajte gradsku vlast” organizovanoj na devetom protestu „Požarevac protiv nasilja“, građani su pisali na papirima pitanja vezana za probleme sa kojima se suočavaju u gradu, navodi se u saopštenju. Čelnicima grada uputili su i niz poruka i predloga.

„Pitanja smo predali juče, 29. avgusta, gradonačelniku Saši Pavloviću i Gradskom veću Požarevca, kao što smo najavili na devetom protestu i pozvali ih da građanima odgovore. Zahvaljujemo se sugrađanima na učešću u ovoj akciji, kao i na dostojanstvenoj podršci u borbi protiv nasilja koju su pružili svojim prisustvom u prethodnih devet protestnih šetnji“, piše u saopštenju.

Građani su između ostalog pitali gradsku vlast da li su škole bezbedne, kada će biti obezbeđeni besplatni udžebnici za đake, zašto se ne održavaju izbori za savete mesnih zajednica već 10 godina, zašto od plodnog zemljišta žele da naprave deponiju, kada se planira uređenje prostora „Čikoš“, koliko je drveća posađeno poslednjih 10 godina u Požarevcu i okolini i niz drugih pitanja.

Pošto se u Požarevcu ovog petka održava svečani defile povodom otvaranja 60. Ljubičevskih konjičkih igara, novi protest protiv nasilja će biti održan narednog petka, 8. septembra.

 

Continue Reading
Povezane teme...
To Top