Sa novim trenerom do prve pobede u prvenstvu

Požarevac

Sport

Sa novim trenerom do prve pobede u prvenstvu

Foto: A. Grujić

How Good Of A Friend Are You Really?

Odbojkaši „Mladog radnika“ su nakon više vezanih poraza u Superligi Srbije dobili pre dve nedelje novog trenera. U pitanju je Nebojša Protić iz Novog Sada.

„Imenovan sam u ovom teškom trenutku za klub da zajedno pokušamo da podignemo atmosferu i nivo igre i da probamo da izborimo opstanak ove godine u Super ligi. To je realan cilj i ja se nadam dostižan, zato što verujem u ovo momke i mislim da imaju kapaciteta i potencijala da to ostvare“, kazao je Protić na konferenciji za medije.

On se osvrnuo na proteklu utakmicu kada su gostovali „Partizanu“, aktuelnom šampionu. Požarevački odbojkaši su doživeli poraz sedmi vezani poraz u prvenstvu, ali su uspeli da dobiju jedan set.

ODBOJKAŠI „MLADOG RADNIKA“ VEZALI SEDAM PORAZA

„Osvojili smo set i bili smo blizu da uzmemo prvi bod ove sezone, međutim to se nije desilo. Trebalo je još malo više želje, volje, motivacije, u nekim ključnim momentima smo poklekli. Ostaje nam da radimo na tome i da popravimo sve što se da popraviti“, smatra novi trener.

Na pitanje novinarke portala E-Braničevo zašto je po njegovom mišljenju požarevački tim bez boda ove sezone, on je kazao da je pogledao snimak svih utakmica i da je došao do zaključka da su radili kvalitetno, ali da u nekim momentima hemija u ekipi koja čini odbojkašku igru nije bila na dovoljnom nivou.

„Mislim da najveći potencijal leži u tome da se konekcije među igračima u ljudskom, emotivnom i igračkom nivou pretope u jedinstvo, u jači kolektivni duh koji moramo da izgradimo“, istakao je on.

Narednu utakmicu igraju u subotu, 25. novembra, kada im u goste dolazi ekipa „Karađorđa“ iz Topole koja je četvrta na tabeli na prvenstvu. Jovan Perović, koji igra na poziciji primača, izrazio je nadu da će uzeti prvu pobedu u ovoj sezoni.

„Ekipa iz Topole je po mom mišljenju jedna od najboljih u Super ligi ,ali ne vidim razlog zašto mi ne bismo pobedili. Dižemo formu polako i dokazali smo da možemo i sa jakim ekipama da igramo. Skor od 0:7 ne pokazuje pravu sliku o našim kvalitetima, mislim da smo mi bolji od toga i da zaslužujemo bolje“, rekao je Perović.

 

Continue Reading
Povezane teme...
To Top