Šareni baloni obojili nebo iznad Požarevca (FOTO, VIDEO)

Požarevac

Događaji

Šareni baloni obojili nebo iznad Požarevca (FOTO, VIDEO)

Foto: T. Sotirov, A.Grujić

How Good Of A Friend Are You Really?

Tradicionalna dečja manifestacija „Balonijada“, koju organizuje Predškolska ustanova “Ljubica Vrebalov”, održana je danas na stadionu malih sportova kod Sportskog centra Požarevac.

Na početku manifestacije predškolci su se simboličnim puštanjem šarenih balona oprostili od vrtića. Tome su pored njihovih vaspitačica svedočili i mnogobrojni roditelji i članovi porodica.

Tanja Lončar, direktorka Predškolske ustanove „Ljubica Vrebalov“, obratila se deci rekavši da se nada da će u godinama koje dolaze čuvati vrtiće u svojim srcima.

,,Vi ste ponos i budućnost našeg grada i dajete nam snagu u svemu što radimo. Neka vam ovaj rastanak otvori nova vrata sreće, a nama ostavi najlepše uspomene na vas. Iako se više nećemo viđati i družiti vaši vrtići će uvek biti uz vas“, poručila je Lončar.

 Tanja Lončar

Srećan polazak u prvi razred svršenim predškolcima poželeo je i Saša Pavlović, gradonačelnik Požarevca.

,,Želim da vam ovaj dan ostane u lepom sećanju, kao i boravak u vrtiću. Posle ovoga vama sledi neka nova avantura, uskoro krećete u školu, ali i to doba koje vas očekuje biće lepo i nemojte žaliti što ste završili sa vrtićem“, kazao je Pavlović.

 Saša Pavlović

Potom je usledila priredba na kojoj su se sve predškolske grupe predstavile sa po jednom tačkom.

To Top