SNS Požarevac: Ana Miljanić kandidat za narodnog poslanika

Požarevac

Politika

SNS Požarevac: Ana Miljanić kandidat za narodnog poslanika

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Gradski odbor SNS Požarevac jednoglasno je na sinoćnoj sednici predložio Anu Miljanić za narodnog poslanika na predstojećim parlamentarnim izborima.

Za narodnog poslanika prvi put je izabrana 2020. godine, sa liste ,,Aleksandar Vučić – za našu decu”. Član je Odbora za evropske integracije, a zamenik člana je u Odboru za kulturu i informisanje, Odboru za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva, kao i Odboru za zdravlje i porodicu u još uvek aktuelnom skupštinskom sazivu.

Ana Miljanić rođena je u Požarevcu 1982. godine i po profesiji je profesor fizičkog vaspitanja. Tokom svoje sportske karijere bavila se košarkom. Igrala je za Partizan, sa kojim je osvojila titulu prvaka Srbije, za Crvenu Zvezdu, sa kojom je nastupala u Evrokupu, zatim za Vojvodinu, Igokeu, i imala kraću inostranu karijeru u Mađarskoj.

Nakon završene igračke karijere bila je trener ženskih selekcija u Požarevcu.

Za člana Gradskog veća Požarevca izabrana je 2016. godine, i bila je resorno zadužena za sport, omladinu i turizam.

Na sajtu SNS navodi se da je tokom njenog mandata grad Požarevac dobio ,,Turistički cvet”, najveće priznanje koje dodeljuje Turistička organizacija Srbije, i pregršt drugih nagrada na sajmovima turizma. Pored toga, i Sportski savez grada Požarevca proglašen je za najbolji u Srbiji.

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

-->
To Top