STEPANOVIĆ: Na izborima u Požarevcu odneli smo ubedljivu pobedu

Požarevac

Izbori

STEPANOVIĆ: Na izborima u Požarevcu odneli smo ubedljivu pobedu

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Miodrag Stepanović, predsednik Gradskog odbora SNS Požarevac, na konferenciji za medije koja je organizovana danas u prostorijama ove stranke, predstavio je preliminarne rezultate na osnovu obrađenih svih 68 biračkih mesta na teritoriji grada.

Stepanović je istakao da je Gradski odbor SNS Požarevac veoma zadovoljan jučerašnjim izbornim danom zbog rezultata koji su ostvarili.

“Rezultat je da smo odneli ubedljivu pobedu u Požarevcu na vanrednim parlamentarnim izborima. Želim da istaknem da je jučerašnji dan prošao u vrlo dobroj, mirnoj i demokratičnoj atmosferi. Naša lista odnela je apsolutnu pobedu čistu kao suza, zato što nijedno biračko mesto od svih 68 u Požarevcu i Kostolcu nije dovedeno u pitanje”, kazao je predsednik Gradskog odbora SNS Požarevac.

Na tome je zahvalio svim članovima biračkih odbora koji su, kaže, pokazali političku zrelost, ali i svim strankama koje su učestvovale na izborima.

“Ubedljiva pobeda za nas znači da smo osvojili 20.233 glasa i 50,98 procenata od svih birača koji su juče izašli na glasanje. U odnosu na prošlu godinu, na gotovo isti broj birača koji je izašao na glasanje, ovo je skok od 4,54 procenta, odnosno 2.098 ljudi više je glasalo u Požarevcu za SNS”, naglasio je Stepanović.

On je još istakao da će u narednom periodu nastaviti sve započete aktivnosti, kao što je između ostalog, prijem građana u prostorijama stranke i kod čelnika Požarevca i Kostolca. Najavio je i da se okreću sledećoj godini kada će predstaviti određene projekte koji će, kako je naveo, promeniti lični opis grada Požarevca i unaprediti kvalitet života.

 

To Top