U Kostolcu Novembarski dani kulture

Kostolac

Kultura

U Kostolcu Novembarski dani kulture

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Centar za kulturu Kostolac uz podršku svih kulturnih, obrazovnih ustanova i udruženja, organizuje Novembarske dane kulture.

U okviru Novembarskih dana kulture naći će se raznoliki sadržaji. U petak, 5. novembra, u pozorišnoj sali Doma kulture u Kostolcu, biće odigrana predstava ,,Ja(o) meni” sa početkom u 20 časova. Od 11. do 15. novembra biće organizovana izložba slika sa likovne kolonije ,,Kostolac 2021” ULSK ,,Spektar” u holu Doma kulture od 18 do 20 sati.

U subotu, 13. novembra, biće obeležen Svetski dan borbe protiv dijabetesa ,,Plavi krug” trkom solidarnosti. Start je na platou ispred sportske hale u Kostolcu od 10 časova. U nedelju, 14. novembra, biće odigrana dečija predstava ,,Petar Pan” u pozorišnoj sali Doma kulture od 12 sati.

Tri dana kasnije kostolački mališani će moći da pogledaju još jednu dečiju predstavu - ,,Miš maus kuća haus iliti Mačak u čizmama” od 13 časova. U petak, 19. novembra, biće organizovana onlajn promocija knjiga Ljiljane Šarac, na sajtu i FB stranici Centra za kulturu Kostolac od 18 časova, a 27. novembra onlajn promociju knjiga Daniele Bakić.

Poslednjeg dana u mesecu biće ogranizovana promocija knjige ,,Monografija Kostolca” u Domu kulure sa početkom od 20 sati.

,,U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije izazvane koronavirusom, predviđen program biće emitovan na zvaničnom zajtu, Fejsbuk stranici ili Jutjub kanalu Centra za kulturu Kostolac”, navedeno je na zvaničnoj stranici organizatora.

Continue Reading
To Top