U susret praznicima dva novogodišnja programa

Petrovac

Kultura

U susret praznicima dva novogodišnja programa

Foto: KPC Petrovac na Mlavi

How Good Of A Friend Are You Really?

U Kulturno-prosvetnom centru Petrovac na Mlavi već se oseća prava praznična atmosfera. Protekle nedelje održana su dva novogodišnja programa.

Muzička škola „Božidar Trudić“ Smederevska Palanka, odeljenje u Petrovcu na Mlavi, već više od tri decenije, uči generacije polaznika kako da oslobode talenat za muziku i da, stečenim znanjem, dobiju kvalitetnu osnovu za buduće školovanje.

Odeljenje u Petrovcu na Mlavi broji preko 50 polaznika, na odseku za klavir, gitaru, harmoniku i solo pevanje. Svake godine uoči Nove godine odeljenje u Petrovcu na Mlavi, priredi koncert, kao osvrt na sve što su deca u prethodnoj godini naučila.

Novogodišnji koncert održan je prošle nedelje u Kulturno-prosvetnom centru u Petrovcu na Mlavi. Program je činilo dvadeset tačaka,  nastupili su učenici klavira, gitare, harmonike i solo pevanja, a na samom kraju i mešoviti ansambl sastavljen od instrumentalnih izvođača i hora muzičke škole.

Sa snimanja prazničnog programa

Kao i prethodnih godina, Kulturno-prosvetni centar i Narodni orkestar „Serbia“ sa gostima, upriličili su snimanje prazničnog programa.

Program je sniman u maloj sali Kulturno-prosvetnog centra u Petrovcu na Mlavi. Nastupili su brojni solisti, kako vokalni, tako i instrumentalni.

Na taj način Narodni orkestar „Serbia“ nastoji da afirmiše mlade soliste i pomogne im da izgrade solo karijeru.

Continue Reading
Povezane teme...
To Top