Žabari: Dve liste na lokalnim izborima

Žabari

Izbori

Žabari: Dve liste na lokalnim izborima

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Izborna komisija opštine Žabari proglasila je dve izborne liste kandidata za odbornike Skupštine opštine Žabari na izborima raspisanim za 17. decembar.

Prvo je prolašena lista kolacije Srpske napredne stranke i Socijaldemokratske partije Srbije pod nazivom „Aleksandar Vučić – Žabari ne smeju da stanu“ sa ukupno 37 kandidata za odbornike.

Nosilac liste je Jovan Lukić, doskorašnji predsednik opštine Žabari, pod brojem dva je Dejan Adamović, profesor iz Žabara, a na trećem mestu Slađana Stanojević, diplomirani farmaceut iz Aleksandrovca, svi iz SNS-a. Kandidat iz SDPS-a je četvrti na listi, to je Saša Bagović, tehničar telekomunikacija iz Žabara.

Opštinska izborna komisija proglasila je i listu Socijalističke partije Srbije pod nazivom „Ivica Dačić – premijer Srbije“.

Prvi na ovoj listi je Dušan Nikolić, direktor zadruge iz Simićeva, drugi Miodrag Miloradović, profesor iz Četereža, a treći Veljko Ilić, radnik obezbeđenja iz Kočetina.

Kako saznajemo iz Opštinske izborne komisije Žabari, lista kolacije koju čine Stranka slobode i pravde, DS, Novi DSS i POKS je odbačena zbog niza uočenih nepravilnosti i nisu podneli prigovor.

Podsećamo da će lokalni izbori biti održani 17. decembra.

To Top