Završeno igralište za decu u vrtiću „Majski cvet“

Kostolac

Događaji

Završeno igralište za decu u vrtiću „Majski cvet“

Foto: Grad Požarevac

How Good Of A Friend Are You Really?

Čelnici Požarevca i Kostolca obišli su danas vrtić „Majski cvet“ u Kostolcu gde su nedavno završeni radovi na igralištu.

Dvorište je površine 1.200 metara kvadratnih, od toga 500 je tartan, 400 su travnate površine sa drvećem, a 200 metara kvadratnih behaton ploče. Ukupan iznos radova u dvorištu objekta „Majski cvet“ je osam miliona dinara.

Dvorište se sastoji iz jaslenog dela i dela za predškolce sa svim spravama koje su atestirane i prilagođene deci ovog uzrasta.

Saša Pavlović, gradonačelnik Požarevca, obišao je danas sa svojim saradnicima i predstavnicima Gradske opštine Kostolac završene radove, gde ih je dočekala direktorka PU „Ljubica Vrebalov“ Tanja Lončar.

Pavlović je ovom prilikom istakao da lokalna samouprava ulaže značajna sredstva u predškolsko obrazovanje. U ovoj godini za vrtiće je izdvojeno oko 500 miliona dinara bez investicija što je, kaže, budžet neke manje opštine.

Serdžo Krstanoski, predsednik Gradske opštine Kostolac, zahvalio se lokalnoj samoupravi na ovoj investiciji i dodao da je u Kostolcu urađeno sedam dečijih igrališta.

 

To Top