“Balonijada“ ponovo u centru grada

Požarevac

Događaji

“Balonijada“ ponovo u centru grada

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Tradicionalna dečija manifestacija „Balonijada“ biće održana u petak, 3. juna, na centralnom Gradskom trgu u Požarevcu.

Ovaj događaj posvećen mališanima predškolskog uzrasta koji će od septembra biti u školskim klupama, od ove godine vraća se prvobitnom načinu organizovanja, onako kako je to bilo kada je ova manifestacija nastala.

Kako za E- Braničevo ističe direktorka Predškolske ustanove „Ljubica Vrebalov“, Tanja Lončar, ranijih godina svi vrtići su učestvovali u istom projektu, pa je zato način proslavljanja ovog dana obuhvatao nošenje istih majica i zajedničku igru sa roditeljima, što ove godine neće biti slučaj.

„Deca, ali i njihovi roditelji se posebno raduju ovoj manifestaciji. Dve godine nije bila organizovana zbog epidemije koronavirusa, jedne smo čak morali da otkažemo, dan - dva, pre samog održavanja. Zato su sada stvarno srećni, raduju se, jer to je za njih najveći događaj, kruna završetka tog predškolskog doba“, kazala je Lončar.

Program počinje u 17 časova na Trgu u Požarevcu. Deca će po grupama biti pozivana da izađu na binu, koja će biti postavljena kod kružnog toka, i da pokažu publici šta su pripremili specijalno za ovu priliku. Kada se završe nastupi svih predškolskih grupa sledi tradicionalno puštanje balona i zajednička igra kojom će ovogodišnji skup biti završen.

To Top