Jedinom ponuđaču dodeljen ugovor za uklanjanje ambrozije

Požarevac

Društvo

Jedinom ponuđaču dodeljen ugovor za uklanjanje ambrozije

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Sistematsko uklanjanje ambrozije na području grada Požarevca i Kostolca vršiće se u periodu od 29. juna do 18.septembra.

Grad Požarevac raspisao je početkom maja javnu nabavku male vrednosti za sistematsko uklanjanje ambrozije na području garad Požarevca. Procenjena vrednost javne nabavke je oko 4,5 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz gradskog budžeta.

Na konkurs je pristigla samo jedna ponuda grupe ponuđača koju čine Društvo za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju ,,EKO-SAN PLUS "d.o.o. iz Beograda i ,,EKO-SAN”, preduzeće za ekološku sanitaciju, zaštitu i transport d.o.o. Beograd.

Komisija je utvrdila da ponuda ispunjava sve uslove i donela je odluku o dodeli ugovora pomenutoj grupi ponuđača. Vrednost ugovora je 4.065.040,00 dinara bez PDV-a, odnosno 4.471.544,00 dinara sa PDV-om.

Usluga sistematskog uklanjanja biljke ambrozije vrši se na teritoriji grada Požarevca na površini od 610.000 metara kvadratnih i na teritoriji Gradske opštine Kostolac na površini od 330.010 metara kvadratnih.

U skladu sa predlogom Gradskog štaba za suzbijanje ambrozije usluga se vrši u periodu od 29. juna do 18.septembra 2020. godine.

To Top