“Love & padeži” premijerno na Fejsbuku kučevačkog Centra za kulturu

Kučevo

Kultura

“Love & padeži” premijerno na Fejsbuku kučevačkog Centra za kulturu

Foto: Arhiva, poster

How Good Of A Friend Are You Really?

U pozorišnoj predstavi moći će da uživaju ne samo Kučevljani, već svi ljubitelji pozorišta koji pristupe Fejsbuk stranici Centra za kulturu.

Pozorišna predstava “Love & padeži” premijerno će biti prikazana uživo na Fejbuk stranici Centra za kulturu Kučevo večeras u u 20 časova. U predstavi igraju Ivona Momirović i Arnaud Humbert.


                                  O predstavi
Spontani francuz Matije dolazi u Srbiju vođen emocijama prema svojoj devojci, srpkinji Ani. Rešen da je iznenadi, odlučuje da za svega mesec dana nauči srpski jezik kako bi je zaprosio na njenom maternjem jeziku. U toj nameri pronalazi najbolju profesorku srpskog jezika, Brankicu Branković, koja počinje da mu drži privatne časove u svom domu. 
Među njima nastaju brojni, gledaocima komični, problemi u komunikaciji zbog sudara dve potpuno različite ličnosti sa drugačijim motivacijama i pogledima na život, kao i zbog same teškoće učenja komplikovane gramatike srpskog jezika. 
Vremenom oni uspevaju da nađu zajednički jezik, sve se više zbližavaju, te se na kraju i zaljubljuju jedno u drugo, uprkos brojnim razlikama, kako kulturološkim, tako i razlikama temperamenta i ličnosti, koje u svrhu ljubavi lakše prebrode.

To Top