„Mladi radnik 1926“ ostaje u Srpskoj ligi grupa „Zapad“

Požarevac

Sport

„Mladi radnik 1926“ ostaje u Srpskoj ligi grupa „Zapad“

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Srpskoligaški fudbal će se i iduće sezone igrati pred Požarevljanima.

„Mladi radnik 1926“ je prvobitno zbog pozicije na tabeli u okviru Srpske lige „Zapad“ na osnovu propozicija takmičenja preseljen jedan rang niže, u „Podunavsko-šumadijsku“ zonu, međutim danas je odlukom Fudbalskog saveza Srbije odlučeno da će se klub iz Požarevca takmičiti i naredne sezone u trećem rangu takmičenja.

„Danas sam bio prisutan na Kopaoniku na sednici Skupštine Fudbalskog saveza Srbije na kojoj je doneta odluka o tome da ćemo se i naredne sezone takmičiti u Srpskoj ligi“, izjavio je Senad Marić, predsednik FK „Mladi radnik 1926“, za portal E-Braničevo.

 

Senad Marić

Braničevski okrug će u ovoj ligi, osim Požarevljana, predstavljati i  „Sloga 33“ iz Petrovca na Mlavi. „RSK“ iz Rabrova, koji je takođe bio trećeligaš, od iduće sezone će igrati niži rang, „Podunavsko-šumadijsku“ zonu.

Sastav Srpske lige „Zapad“ za sezonu 2020/2021: „Jedinstvo“  iz Uba, „Smederevo“, „Sloga“  iz Požege, „Budućnost“ iz Valjeva, „Sloga 33“ iz Petrovca na Mlavi, „Sušica“ iz Kragujevca, „Trepča“ iz Kosovske Mitrovice, „Tutin“, „Takovo“ iz Gornjeg Milanovca, „Jošanica“ iz Novog Pazara, „Sloboda“ iz Užica, „Budućnost“ iz Arilja, „Železničar“ iz Lajkovca, „Gruža“, „Mačva“ iz Bogatića, „Šumadija“ iz Aranđelovca, „Bane“ iz Raške i „Mladi radnik 1926“ iz Požarevca.

Pripreme za novu sezonu Požarevljani su počeli danas.

To Top