„Mladi radnik“ dočekuje „Niš“

Požarevac

Sport

„Mladi radnik“ dočekuje „Niš“

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Danas je u prostorijama odbojkaškog kluba „Mladi radnik“ održana konferencija za medije povodom predstojeće prvenstvene utakmice Superlige u odbojci između „Mladog radnika“ i „Niša“.

Srednji bloker Aleksa Polomac je podsetio da je u prvom kolu ovogodišnjeg elitnog šampionata ekipa „Mladog radnika“ gostovala u Nišu i izgubila rezultatom 3:1, ali je rekao da je to bio sam početak sezone i da je sada ekipa dosta uigranija.

„U prvom kolu doživeli smo poraz u gostima od ekipe „Niš“, ali to je bilo na početku sezone i brzo smo tu utakmicu zaboravili. Značila nam je pobeda posle preokreta nad „Spartakom“ iz Subotice i želimo pobedu i u nedelju. Verujem da će to biti dobra utakmica i nadam se dobrom rezultatu“, kaže Polomac.

Primač Nikola Žugić je izjavio da je raspoloženje u timu dobro i da su svi igrači zdravi, ali da je pitanje da li će kapiten Mladen Bojović igrati.

„Zdravstveni bilten ekipe je dobar, pitanje je samo hoće li kapiten Bojović igrati, ali svakako imamo spremnu zamenu i za njega. Bitna nam je bila prethodna pobeda koja je dodatno podigla raspoloženje u timu. Dobro treniramo i očekujem da ćemo pobediti. Imali smo malu pauzu i nismo išli na utakmicu u Bugarsku protiv ekipe iz Burgasa, a razlog tome je korona. Odmorili smo se i spremno dočekujemo „Niš“, rekao je Žugić.

Ove dve ekipe nalaze se na tabeli jedna uz drugu, s tim da „Niš“ ima samo bod više u odnosu na „Mladi radnik“.  Utakmica se igra u nedelju od 18 časova u Sportskom centru Požarevac bez prisustva publike.

To Top