„Mladi radnik“ ponovo sa „Novim Pazarom“

Požarevac

Sport

„Mladi radnik“ ponovo sa „Novim Pazarom“

Foto: E.B., arhiva, plakat

How Good Of A Friend Are You Really?

Odbojkaši ova dva kluba, nakon četvrtfinala Kupa, odmeriće snage u subotu, u SC Požarevac.

Ostvaren je jedan od ovosezonskih ciljeva OK „Mladi radnik“, a to je plasman u polufinale Kupa.

>>POŽAREVAČKI ODBOJKAŠI U POLUFINALU 55. KUPA SRBIJE<<

„Idemo utakmicu po utakmicu, protiv Novog Pazara idemo na pobedu. Bićemo spremni, konkurentni, sigurno bolji nego što smo bili u prethodnoj utamici i nećemo praviti greške“, rekao je Dimitrije Pantić, primač servisa u OK „Mladi radnik“, povratnik u redove požarevačkog superligaša.

Ivan Kostć, tehničar u OK „Mladi radnik“, očekuje mnogo teži meč nego u Kupu, s obzirom da je ekipa „Novog Pazara“ ostala da trenira u Požarevcu za subotnji meč.

„U Kup utakmicu Pazarci su ušli nakon teškog puta, bili su pod pritiskom i igrali su sa novim organizatorom igre“, kazao je Kostić.

 On je naglasio da je u Kupu bilo problema, što se  možda nije videlo sa tribina.

„Imali smo problem da preuzmemo inicijativu, više smo se oslanjali da oni odrade posao umesto nas. Kad smo videli da to ne može tako, onda smo došli k sebi, prelomili taj drugi set i posle je bilo malo lakše, ali opet stvari treba da se privedu kraju. Nije lako stalno pobeđivati istu ekipu. Pobeda nam je imperativ u svakom meču“, naveo je tehničar požarevačkog superligaša.

U prošlom prvenstvenom kolu „Mladi radnik“ je ispustio pobedu na svom parketu  protiv „Vojvodine NS Seme“, nakon vođstva od 2:1 u setovima.

>>ODBOJKAŠIMA NAKON PREOKRETA SAMO BOD<< 

„Najorganizovaniji klub, najbolja ekipa poslednjih sezona. Imali smo šansu u četvrtom i petom setu, šteta je što to nismo iskoristili jer je pitanje da li će nam se takva šansa skoro pružiti. Iskreno, mislim da neće. Dobar nauk da koristimo sve što nam se pruži“, zaključio je Kostić.

 Utakmica sa „Novim Pazarom“ igra se u subotu od 19 sati u SC Požarevac.

To Top