Radno vreme ugostiteljskih objekata u Požarevcu do 17 časova

Požarevac

Saopštenja

Radno vreme ugostiteljskih objekata u Požarevcu do 17 časova

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Štab za vanredne situacije grada Požarevca zasedao je danas i doneo nove naredbe.

Saopštenje Štaba za vanredne situacije grada Požarevca prenosimo u celosti:

-Obustavlja se rad Dnevnog centra za decu i omladinu koji funkcioniše u sklopu Centra za socijalni rad dok traje vanredno stanje. Takođe, Štab je uputio preporuku poslodavcima roditelja i staratelja korisnika Centra da se oslobode radne obaveze u periodu dok traje vanredno stanje.

-Štab je doneo zaključak i uputio predlog Gradskom veću da se za 350 korisnika Centra za socijalni rad koji su materijalno ugroženi  obezbede higijenski i lanč paketi u periodu od dva meseca. Deljenje pomenutih paketa vršiće Crveni krst po spisku Centra za socijalni rad Požarevac.

-Štab je doneo zaključak i predlog Gradskom veću da se obezbedi 700 higijenskih paketa vrednosti od 1.000.000. dinara za sadašnje korisnike Crvenog krsta Požarevac.

-Zabranjuje se rad „stočne pijace“ dok traje vanredno stanje.

-Štab je uputio preporuku rukovodstvu i Upravnom odboru Predškolske ustanove Ljubica Vrebalov da se ne naplaćuje usluga čuvanja dece dok traje vanredno stanje.

-Ograničava se radno vreme u ugostiteljskim objektima na teritoriji grada Požarevca na period od 08 do 17 sati, navodi se u saopštenju Štaba za vanredne situacije grada Požarevca.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top