,,Sportski mini raspust“ od 15. do 19. februara

Požarevac

Događaji

,,Sportski mini raspust“ od 15. do 19. februara

Foto: T. Sotirov

How Good Of A Friend Are You Really?

Sportski centar Požarevac od 15. do 19. februara organizuje program pod nazivom ,,Sportski mini raspust“.

Ovaj program je namenjen učenicima osnovnih škola sa područja grada Požarevca i biće potpuno besplatan. Tokom ovih pet dana zainteresovani učenici će moći da se oprobaju u sportovima koji ih najviše privlače.

,,Molimo roditelje da dovedu decu i na utakmice vikendom, kako bi se odlučili za sport, a ne za nešto drugo. Trenutno smo se bazirali na grupne sportove koji mogu da se rade u sali u zimskom periodu“, kazala je Margita Marković, rukovodilac sportskog sektora Sportskog centra Požarevac, i dodala da se nada da će se ovaj događaj nastaviti i tokom letnjeg raspusta.

Po rečima Miloša Jovića, organizatora, program će voditi diplomirani profesori fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. Satnica je sledeća:

Velika sala Sportskog centra:

- Košarka – od 9 do 10 sati

- Fudbal – 10 do 11 sati

- Rukomet – 11 do 12 sati

- Odbojka – 12 do 13 sati

Hol Sportskog centra:

- Stoni tenis – 10 do 12 sati

Mala sala Sportskog centra:

- Zumba – 10 – 11 sati

Zainteresovani mogu da se jave na broj telefona Sportskog centra 555-177 gde će dobiti više informacije o ovom događaju.

Marko Veljković, organizator programa, najavio je koncert Nikole Rokvića koji će biti održan 8. marta u Sportskom centru.

Povodom Dana žena ulazak na koncert Nikole Rokvića biće besplatan za sve dame. Ulaznice za muški deo publike koštaće do 1. marta 400 dinara, od 1. do 7. marta 600 dinara, a na dan koncerta 800 dinara.

Besplatne ulaznice možete preuzeti na blagajni Sportskog centra Požarevac, a početak koncerta zakazan je za 20 časova.

To Top