Aleksandar Mekol Smit: „U društvu vedrih dama“

Požarevac

Kultura

Aleksandar Mekol Smit: „U društvu vedrih dama“

Foto: Laguna

How Good Of A Friend Are You Really?

„U društvu vedrih dama“ Aleksandra Mekola Smita šesta je knjiga popularnog serijala „Prva damska detektivska agencija“.

Dragocena Ramocve, bocvanska privatna istražiteljka vedrog duha i „tradicionalne građe“, najzad se udala za gospodina Dž. L. B. Matekonija iz Brzih motora Tlokvenga. Njena detektivska agencija radi punom parom i čini se da je sve konačno na svom mestu. A onda će na svojoj verandi naći bundevu, a u kući uljeza.

Ni Mmi Makuce neće ići sve po planu pošto se čini da je uzela časove plesa samo da bi bila sa partnerom koji ima dve leve noge. A gospodinu Dž. L. B. Matekoniju, koji je već ionako prezauzet, pobegao je šegrt, i to sa imućnom starijom gospođom. Uz sve ovo Dragocena će morati da se suoči sa teškom tajnom iz svoje prošlosti.

Aleksandar Mekol Smit je svetsku slavu stekao prvim romanom o Mmi Ramocve – „Prva damska detektivska agencija“ 1998. godine. Iz romana je nastao serijal koji do ovog trenutka obuhvata dvadeset tri nastavka.

„U društvu vedrih dama“ Aleksandra Mekola Smita možete naći u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Dva najbrža čitaoca portala E-Braničevo dobijaju ovu knjigu na poklon. Tačno u 17 časova potrebno je poslati lične podatke (ime, prezime, adresu i broj lične karte) na mejl [email protected].

To Top