Besplatni zaštitni ramovi za upotrebljavane traktore, kako se prijaviti?

Braničevo

Poljoprivreda

Besplatni zaštitni ramovi za upotrebljavane traktore, kako se prijaviti?

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Agencija za bezbednost saobraćaja pokrenula je kampanju za traktoriste koju prati subvencionisana dodela zaštitnog rama za upotrebljavani traktor, za koju se sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu prijaviti putem sajta Agencije.

Agencija za bezbednost saobraćaja raspisala je javni poziv za besplatnu dodelu zaštitnih ramova za upotrebljavane traktore namenjene svim vlasnicima traktora koji nemaju zaštitne ramove za traktore IMT 533, IMT 539, IMT 540, IMT 542, IMT 549.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je opredelilo 125.000.000 za subvencionisanu dodelu zaštitnog rama iz budžeta Republike Srbije u 2022. godini.

Subvencija će se prema uredbi sprovoditi i u naredne dve godine u istom iznosu.

Molimo da svi zainteresovani Agenciji za bezbednost saobraćaja podnesu zahtev, potvrdu da je fizičko lice izmirilo sve obaveze po osnovu poreza na imovinu, jednu fotografiju (prednja strana) traktora za koji se dodeljuje zaštitni ram i kopiju saobraćajne dozvole, odnosno da je bar jednom registrovan.

Sve dodatne informacije zainteresovana lica mogu dobiti na e-mail: [email protected]. Rok za prijavu otvoren je do 30. novembra.

To Top