Bijelo dugme pevalo za 40 000, svi ostali koncerti koštaće 50 000 evra

Požarevac

Društvo

Bijelo dugme pevalo za 40 000, svi ostali koncerti koštaće 50 000 evra

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Na konferenciji za medije je predstavljen program 59. LJKI a pitali smo i koliko koštaju najavljeni koncerti i ko ih finansira.

U okviru pratećih programa ovogodišnjih LJKI nastupiće „Amadeus bend“, Toni Cetinski, Haris Džinović , Sara Jo i Angelina, o čemu je portal  E-Braničevo pisao juče.

>>KONCERTI ZA LJKI: AMADEUS BEND, TONI CETINSKI, HARIS DŽINOVIĆ...<<

 „Svi ovi koncerti koštaju oko šest miliona dinara i u celosti ih finansiraju sponzori. Bili smo veoma aktivni, dali smo sebi zadatak da to bude razumna cifra i da svi koncerti budu iz sponzorstva i uspeli smo“, kazao je Saša Pavlović, gradonačelnik Požarevca.

Koliko koštaju pojedinačni nastupi,  s obzirom na to da se neke zvezde izdvajaju po popularnosti i njihovi koncerti su skuplji,  niko nije želeo da precizira.

Za razliku od Tonija Cetinskog, Harisa Džinovića i svih ostalih koji nastupaju u pratećem programu LJKI za oko 50 hiljada evra,  samo koncert Bjelog dugmeta koštao je oko 40 hiljada evra.

Ovo je potvrdio i  gradonačelnik Požarevca odgovarajući na pitanje novinarke portala E-Braničevo. Nastup Gorana Bregovića sa ekipom muzičara, međutim, nisu u celosti platili sponzori. Po rečima gradonačelnika, polovinu plaća grad,a polovina je iz sponzorstava.

To Top