Dobra atmosfera na koncertu Željka Vasića uprkos kiši

Požarevac

Zabava

Dobra atmosfera na koncertu Željka Vasića uprkos kiši

Foto: A.G.

How Good Of A Friend Are You Really?

Pred požarevačkom publikom sinoć su, u okviru pratećeg programa 60. Ljubičevskih konjičkih igara, nastupili humanitarni bend „Kolege“ iz Niša i estradni umetnik Željko Vasić.

Koncert na trgu počeo je oko 21 čas nastupom benda „Kolege“ koji je izvodio autorske pesme i poznate rok hitove, a oko 22.30 na scenu je stupio Željko Vasić, koji je pevao isključivo svoje pesme. U publici je očekivano bilo više žena, naročito u prvim redovima.

U jednom momentu je počela da pada kiša, ali to nije uticalo da se publika raziđe, naprotiv, tada je atmosfera postala još bolja jer je Vasić sišao sa bine i pevao kod ograde zajedno sa svojim fanovima.

Pevao zajedno sa publikom

Koncert je bio posećen, ali nije bilo velike gužve. Publike je bilo do polovine ulice Tabačka čaršija i oko kružnog toka, a u svakom trenutku moglo je bez problema da se prođe kroz publiku, što je dobro jer još uvek nije završena rekonstrukcija ulice. Iako je gradilište ograđeno moglo bi predstavljati opasnost ukoliko bi nagrnuo veliki broj ljudi. Takođe postoji opasnost od saplitanja o električne instalacije na trotoaru.

Večeras će u 21 čas nastupiti pevač Ljuba Perućica iz Požarevca, a potom sledi koncert Saše Matića.

To Top