Gradištanski parlament zaseda 1. juna

Veliko Gradište

Događaji

Gradištanski parlament zaseda 1. juna

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Branislavka Šulović, predsednica Skupštine opštine Veliko Gradište, sazvala je sednicu lokalnog parlamenta za ponedeljak 1.jun. 

Odbornici će razmatrati 26 tačaka dnevnog reda, a među najznačajnijim su predlog odluke o lokalnim merama ublažavanja posledica nastalih usled pandemije izazvane virusom kovid-19 i predlog odluke o usvajanju operativnog plana za odbranu od poplava na vodama drugog reda na teritoriji opštine Veliko Gradište za 2020.godinu.
Značajna tačka je i predlog odluke o određivanju modela finansiranja javno-privatnog partnerstva sa elementima koncesije za obavljanje prevoza širom ove opštine. 
Na dnevnom redu nalazi se niz predloga odluka o usvajanju godišnjeg programa zaštite uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta koje se nalazi u državnoj svojini ove opštine, odluke o održavanju čistoće na površinama javne namene, o oglašavanju, izmeni i dopune odluke o javnim parkiralištima, kao i predlog rešenja o davanju saglasnosti na izveštaj o realizaciji programa poslovanja preduzeća JKP “Dunav Veliko Gradište”. 
Odbornici će odlučivati o razrešenju i imenovanju članova opštinskog Štaba za vanredne situacije, izborne komisije i školskog odbora OŠ “Miša Živanović” Srednjevo.

To Top