Gradonačelnik ugostio mališane

Požarevac

Događaji

Gradonačelnik ugostio mališane

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Mališani iz Predškolske ustanove „Ljubica Vrebalov“ posetili su danas Gradsko zdanje.

Saša Pavlović, gradonačelnik Požarevca, povodom Dečije nedelje ugostio je decu u svom kabinetu, upoznao sa zgradom, poslom gradonačelnika i njegovih saradnika.

„U saradnji sa Predškolskom ustanovom „Ljubica Vrebalov“ organizovali smo niz poseta naših mališana Gradskoj kući. Nadam se da će deca odavde izaći sa najlepšim utiscima i da će imati srećno detinjstvo, odrastanje, boravak u ustanovi „Ljubica Vrebalov“, a na nama je da im to olakšamo“, kazao je gradonačelnik Požarevca.

Predškolci su gradonačelniku predočili šta gradu najviše nedostaje, da bi voleli da se u gradu nađe više igrališta, parkova, a neki od njih bi najviše voleli bazen.  

„Prva nedelja oktobra je uvek rezervisana za Dečiju nedelju, a ove godine u malo drugačijim okolnostima. Današnji maskendbal smo posvetili svoj deci, posebno predškolskom uzrastu, oni su danas obišli različite lokacije u gradu. Na poziv gradonačelnika došli smo sa manjom grupom, doneli poklone, postavljali pitanja koja su bila interesantna i za nas i za gradonačelnika“, rekla je Tanja Lončar, direktorka Predškolske ustanove.

Tanja Lončar, direktorka PU Ljubica Vrebalov

Nakon razgovora i obilaska zgrade Načelstva mališani su dobili i poklone.

To Top