Izabran novi predsednik FK “MIP Majdan”

Požarevac

Sport

Izabran novi predsednik FK “MIP Majdan”

Foto: logo

How Good Of A Friend Are You Really?

Članovi Skupštine požarevačkog fudbalskog kluba “MIP Majdan” izabrali su novog predsednika.

Izborna skupština fudbalskog kluba “MIP Majdan” počela je odavanjem pošte nedavno preminulom predsedniku upravnog odbora Radetu Joviću, za koga je još jednom rečeno da je dao izuzetan doprinos ovom sportskom kolektivu u prethodnim godinama koje su bile presudne za opstanak.

Nakon toga je za predsednika izabran nekadašnji fudbaler, trener i dugogodišnji sportski radnik Prvoslav Tilić.

Obrazlažući program za naredni četvorogodišnji period, Tilić je podsetio da klub sa višedecenijskom tradicijom uvek mora imati visoke ambicije. Pored finansijske stabilizacije kluba, obećao je formiranje omladinsko-pionirske škole, legalizaciju postojećeg klupskog objekta pored igrališta, timski rad sa novim upravnim odborom i raspodelu obaveza među njegovim članovima.

Komentarišući period između dve izborne skupštine, Tilić je podsetio da je rukovodstvo uspelo da sanira finansijske probleme, da se izbori za potvrdu vlasništva nad klupskim objektom i da obezbedi fudbalerima kontinuitet takmičenja.

Igrači su, kaže, opravdali očekivanja navijača i uvek bili u vrhu gradskog ranga takmičenja. On je podsetio da je nedavno na dostojanstven način obeleženo 60 godina postojanja i da je tim povodom pripremljena publikacija i održana svečana akademija.

„VITEŠTVO KRAJ PRUGE“ – 60 GODINA POSTOJANJA FK „MIP MAJDAN“

Jedinstvena je ocena učesnika jučerašnje izborne skupštine, da je amaterima požarevačkog kluba potrebna veća podrška lokalne zajednice i visok stepen jedinstva u rukovodstvu ovog sportskog kolektiva.

Novi upravni odbor, prema najavi predsednika Tilića, biće konstituisan najkasnije do početka marta.

Continue Reading
Povezane teme...
To Top