Jednim klikom do dela čuvene Milene Pavlović Barili (VIDEO)

Požarevac

Kultura

Jednim klikom do dela čuvene Milene Pavlović Barili (VIDEO)

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Prateći savremene trendove, požarevačka Galerija približila je stvaralaštvo Milene Pavlović Barili širokom auditorijumu uz pomoć 3D virtuelne ture.

Po rečima Ljiljane Dabić, upraviteljke Fondacije „Milenin dom - Galerija Milene Pavlović Barili“, Galerija nekoliko godina unazad beleži porast broja posetilaca, ali ipak postoji težnja da se broj poseta dodatno poveća i da se umetnost slavne Požarevljanke približi što većem broju ljudi. 
Neke od promotivnih aktivnosti u ovom cilju su bile savremene tehničko- informativne inovacije koje smo postavili na sajtu Galerije, poput 3D virtuelne ture, kao i predstavljanje Galerije na mobilnoj aplikaciji „Cultural places“, gde su dostupne informacije o Galeriji i Mileninom životu i radu”, kazala je Dabić i pozvala sve ljubitelje Mileninog lika i dela da iz udobnosti svojih domova posete Galeriju, kada već ne mogu doći lično zbog vanrednog stanja u zemlji.
Pogledajte 3D virtuelnu turu OVDE.
 
Svim građanima Požarevca čestitam uskršnje praznike sa željom da ih proslave u zdravlju i sreći”, poručuje Ljiljana Dabić.

To Top