Kako odgajati dobru decu u savremenom dobu?

Kostolac

Događaji

Kako odgajati dobru decu u savremenom dobu?

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Udruženje za promociju kulture, tradicije i turizma „Od knjige do duše“ i Centar za kulturu Kostolac organizovaće radionicu “Kako odgajati dobru decu u savremenom dobu – muke savremenog roditeljstva”.

Radionica će biti organizovana u sredu, 27. marta, u 18 časova, u holu tamošnjeg Centra za kulturu, trajaće dva školska časa i predviđena je za učenike osnovnih škola i njihove roditelje.

Radionica će imati dva dela – teorijski i praktični. U teorijskom delu radionice, predavači će izneti svoja pojedinačna iskustva u vaspitavanju dece, situacije i probleme na koje su nailazili tokom njihovog odrastanja i načine na koje su ih rešavali.

U praktičnom delu radionice, polaznici će moći da postavljaju pitanja, a biće sprovedena i pisana anketa sa decom i roditeljima. Neka od pitanja biće: “Šta meni smeta kod mame/tate?” i “Šta meni smeta kod deteta?”, čiji će odgovor učesnici napisati anonimno na papir, a potom će se o njima diskutovati.

Predavači će biti Renata Minić, Gordana Slavković, Magdalena Redzovic, Vesna Radivojevic i Marija Kopun, roditelji koji imaju decu različitog pola i uzrasta.

Za radionicu se možete prijaviti na broj telefona 064/0185454.

To Top