Ko je na listi koalicije Nova DSS i POKS iz Braničevskog okruga

Braničevo

Izbori

Ko je na listi koalicije Nova DSS i POKS iz Braničevskog okruga

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Republička izborna komisija proglasila je izbornu listu kandidata za narodne poslanike koalicije Nova Demokratska stranka Srbije – Pokret obnove Kraljevine Srbije.

Naziv liste je „Dr Miloš Jovanović – NADA ZA SRBIJU – Srpska koalicija NADA – Nacionalno demokratska alternativa – Nova Demokratska stranka Srbije ( Novi DSS) – Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) – Vojislav Mihailović, a nosilac liste je dr Miloš Jovanović.

Na listi od 250 kandidata za narodne poslanike u Narodnoj skupštini ima i kandidata iz Braničevskog okruga: na 42. mestu nalazi se Zlatko Šulović, inženjer tekstila iz Velikog Gradišta, POKS, na 65. mr Živica Jović, magistar biotehnologije iz Žabara, (Novi DSS), na 71. Aleksandar Matić, doktor stomatologije iz Požarevca (Novi DSS), na 90. Marijola Momčilović, bibliotekarka iz Velikog Gradišta (POKS), na 128. Nikola Lazić, preduzetnik iz Kostolca (POKS), na 134. Jelena Savić, diplomirani ekonomista iz Kostolca (POKS), Sonja Petrović, strukovni pravnik iz Malog Crnića (POKS) i na 202. Saša Vujčić, tehničar drumskog saobraćaja iz Golupca, (POKS).

Parlamentarni izbori biće održani 17. decembra.

To Top