Koje novine očekuju kupače ove sezone?

Požarevac

Društvo

Koje novine očekuju kupače ove sezone?

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Radovi na uređenju gradskog bazena za predstojeću letnju sezonu krenuli su početkom maja i uskoro će biti privedeni kraju. Kupače ove sezone očekuje jedna novina.

Kako saznajemo od v.d. direktora Sportskog centra Požarevac, Tomice Stojanovića, urađen je veći deo posla kada je u pitanju proširenje plaže. Kako objašnjava, ograda je pomerena 10 metara ka Gradskom stadionu, čime se dobilo oko 600 kvadratnih metara slobodnog prostora na kome će biti postavljene ležaljke sa baldahinima.

Trenutno su u toku radovi koji će omogućiti licima sa invaliditetom lakši ulazak u vodu, kao i oni koji podrazumevaju uređenje plaže.

„Cilj nam je da u sredu, 1. juna, počnemo da punimo bazen. Potrebno nam je nekoliko dana za punjenje i zagrevanje vode, nadam se da će do 15. juna početi sa radom“, istakao je Stojanović za E-Braničevo.

Po njegovim rečima, u toku je izrada kompletnog programa koji će biti aktuelan tokom leta, a najverovatnije će  biti objavljen početkom sledeće nedelje.

Za građane je najvažnije koja će biti cena ulaznica. Stojanović kaže da će biti ista kao prošle godine - 150 dinara, a deca do sedam godina ne plaćaju kartu.Desetodnevne karte biće po ceni od 1.400 dinara, dvadesetodnevne 2.600 i tridesetodnevne 3.600 dinara.

To Top