Koliko košta novogodišnji program na požarevačkom trgu?

Požarevac

Društvo

Koliko košta novogodišnji program na požarevačkom trgu?

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

U Požarevcu će na kružnom toku biti organizovan doček Nove godine, a građane će zabavljati dva lokalna benda i grupa ,,Neverne bebe”.

Po rečima Vasilija Baldića, direktora Turističke organizacije Požarevca, program počinje u 21 čas  nastupom predgrupe ,,Voodoo child”, a sat vremena kasnije Požarevljane će zabavljati bend ,,Nemir i strast”. U 23 časa počeće već najavljeni koncert grupe ,,Neverne bebe”, a tačno u ponoć biće organizovan tradicionalni vatromet.

Pokretna bina biće pozicionirana na delu kružnog toka kod ukrštanja sa ulicama Kneza Lazara i Veljka Dugoševića, okrenuta prema Starom korzou.

,,Turistička organizacija Požarevca usled manjeg obima budžeta ne finansira koncert, već smo našli adekvatne sponzore”, kaže Baldić za E-Braničevo i dodaje da ne znam koliko košta koncert grupe “Neverne bebe”.

Turistička organizacija je obezbedila sredstva za binu, ozvučenje, vatromet, kao i kuvano vino, rakiju i čaj koji će za sve građane biti besplatni.

,,Za te namene Turistička organizacija Požarevca izdvojila je oko 700.000 dinara, s tim što smo imali i trošak dekoracije i ukrašavanja grada pre novogodišnje noći”, objašnjava naš sagovornik.

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

-->
To Top