Konkurs za učesnike obuke „Bezbednost u saobraćaju“

Požarevac

Društvo

Konkurs za učesnike obuke „Bezbednost u saobraćaju“

Foto: Omladina JAZAS-a

How Good Of A Friend Are You Really?

U okviru projekta „Mladi, vredni, bezbedni“, Omladina JAZAS-a Požarevac organizuje obuku „Bezbednost u saobraćaju“, a u okviru nje i obuku za kreiranje video sadržaja.

Obuka će biti održana 22. i 23. novembra u Požarevcu, a obuhvatiće predavanja i radionice na temu bezbednosti u saobraćaju, prve pomoći i kreiranju kratkih video klipova o bezbednosti u saobraćaju.

„Ako imaš od 14 do 18 godina, ako si komunikativan i kreativan, ako si željan novih znanja i veština, ako vodiš računa o svojoj bezbednosti, ako ceniš timski rad i zajedništvo, aktivizam i toleranciju, ti si prava osoba za obuku“, poručuju iz Omladine JAZAS-a.

Svi mladi koji žele da se prijave potrebno je da popune prijavni formular, koji mogu pronaći kod svog pedagoga u školi. Popunjen formular poslati na [email protected] ili u inbox na Facebook-u sa naznakom „Prijava za obuku“, najkasnije do 18. novembra. Broj mesta je ograničen.

Projekat „Mladi, vredni, bezbedni“ Omladina JAZAS-a realizuje u partnerstvu sa „Pneuma films“ iz Pančeva i Crvenim krstom Požarevac, a uz finansijsku podršku grada Požarevca.

 

To Top