Krenuo sa radom portal Lokalni Pazar (VIDEO)

Braničevo

Ekonomija

Krenuo sa radom portal Lokalni Pazar (VIDEO)

Foto: RRA „Braničevo-Podunavlje“

How Good Of A Friend Are You Really?

Portal je izuzetno jednostavan za korišćenje putem računara ili mobilnog telefona.

Tim Regionalne razvojne agencije „Braničevo-Podunavlje“, marketinške agencije „Posh“, NVO „Pro.tok21“ i saradnika iz gradova i opština regiona „Braničevo-Podunavlje“, proteklih je dana intezivno radio na izradi promotivnog-videa „Lokalni Pazar - Sve se vraća što se plaća“ i pripremi promotivne kampanje, animiranju lokalnih proizvođača hrane i pića i prikupljanju podataka o njihovim ponudama, komunikaciji sa potencijalnim partnerima i medijima.

Promotivni video „Lokalni Pazar - Sve se vraća što se plaća“

„Jedan od ključnih rezultata našeg dosadašnjeg rada jeste Internet portal www.lokalnipazar.rs koji je od danas u funkciji i na kojem s ponosom predstavljamo ponudu prvih 100 proizvođača i preko 400 proizvoda iz našeg kraja“, navodi se u saopštenju RRA „Braničevo-Podunavlje“.

Portal je izuzetno jednostavan za korišćenje putem računara ili mobilnog telefona. Kupcima je omogućeno lako pretraživanje konkretnog željenog proizvoda ili proizvođača, kao i ukupne ponude u najbližem okruženju, a uz rezultate će takođe dobiti i kontakt podatke proizvođača kako bi mogli da dogovore kupovinu i preuzimanje željenih proizvoda.

Putem besplatnog oglašavanja na portalu i promocije,  proizvođači imaju mogućnost da predstave svoje proizvode sugrađanima. Prijava na Portal je jednostavna i traje svega par minuta: popunjavanjem prijavnice dostupne i na Portalu ili telefonskim pozivom osobi koja je u lokalnoj samoupravi zadužena za poljoprivredu i na raspolaganju je za pomoć.

„Pored sjajnih inicijativa različitih lokalnih on-line pijaca i nacionalne e-pijace, verujemo da će i portal Lokalni Pazar biti od koristi i kupcima i proizvođačima našeg Regiona u trenutnoj situaciji, a posebno u narednom periodu oporavka. Zato vas pozivamo da se informišete o novostima na Lokalnom pazaru na društvenim mrežama Facebook i Instagram i iz udobnosti vašeg doma poručite domaće, sveže i zdrave namirnice za vašu trpezu, cveće i rasad za baštu i druge kvalitetne proizvode kod naših komšija na Lokalnom pazaru“, navodi se u saopštenju.

To Top