Krkobabić: Tri “P“ za Požarevac, tri “P” za Srbiju

Požarevac

Politika

Krkobabić: Tri “P“ za Požarevac, tri “P” za Srbiju

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

U Požarevcu je danas održan predizborni skup Partije ujedinjenih penzionera Srbije – PUPS.

“Tri ,,P“ za Požarevac, tri ,,P“ za Srbiju, tri ,,P“ - penzije prate plate,  tri ,,P“- penzioneri, proleteri, poljoprivrednici. I, na kraju, tri ,,P“ – tri puta pošteno. PUPS je sa građanima Srbije, za solidarnost, za pravdu i za Srbiju“, izjavio je kratko za medije predsednik PUPS-a, Milan Krkobabić.

Dragan Stanojević, predsednik Opštinskog odbora PUPS Požarevac, govorio je o stavovima i ciljevima partije.

“Stavovi naše partije su da penzije prate plate, da ne zaostaju za zaradom, da budu redovne i sigurne. Cilj nam je izgradnja domova za stare u svakoj opštini i u svakom gradu”, istakao je Stanojević.

 

Dragan Stanojević

PUPS na predstojećim izborima nastupa zajedno sa Srpskom naprednom strankom. U ime Gradskog odbora Srpske napredne stranke Požarevac današnjem skupu prisustvovao je gradonačelnik Saša Pavlović, koji je poverenik SNS-a u Gradskom odboru.

On se zahvalio PUPS-u na godinama saradnje , rada i zajedničkih rezultata koje su dve stranke postigle na svim nivoima.

,,Rezultat takve stabilne saradnje doprineo je da na predstojećim, parlamentarnim izborima, nastupamo zajedno. SNS i PUPS već sarađuju u lokalnoj vlasti i imaju rezultate na koje smo ponosni“, istakao je Pavlović.

Posebno je naglasio značaj penzionera u našem društvu, čije treće životno doba žele, kaže, zajedničkim koalicionim radom da učine dostojanstvenim i lepšim.

Prisutni na skupu

Skupu su prisustvovali kandidati PUPS-a za poslanike u republičkom parlamentu koji se nalaze na listi izbornoj listi “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve”.

To Top