Marija Trnavac na čelu „Sportskog centra Požarevac“

Požarevac

Društvo

Marija Trnavac na čelu „Sportskog centra Požarevac“

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Na današnjem zasedanju Skupštine grada Požarevca donete su odluke o imenovanju v.d.direktora JU „Sportski centar Požarevac“, Istorijskog arhiva i JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Nenad Mitić, v.d.direktora JU „Sportski centar Požarevac“ stekao je uslov za starosnu penziju, te je na današnjem zasedanju lokalnog parlamenta razrešen te dužnosti. Odbornici su doneli odluku da na čelo ove ustanove stupi Marija Trnavac, diplomirani pravnik.

Trnavac je za govornicom pohvalila svog prethodnika, Nenada Mitića, koji je po njenom mišljenu dobro obavljao tu dužnost i istakla da će se truditi da nastavi njegovim stopama, kao i da će nastojati da JU „Spotski centar Požarevac“ bude još veća podrška sportistima.

Jasmina Nikolić, dosadašnja direktorka Istorijskog arhiva Požarevac, odlukom odbornika imenovana je za vršioca dužnosti direktora te ustanove na period do najviše godinu dana.

Sa druge strane, Aleksandru Dimitrijeviću,  vršiocu dužnosti direktora JKP “Vodovod i kanalizacija”, produžava se mandat v.d. direktora ovog preduzeća na još najduže godinu dana, odnosno do imenovanja direktora po sprovedenom javnom konkursu.

Skupština grada donela je odluku o sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora JKP “Vodovod i kanalizacija” čiji je osnivač. Konkurs će biti objavljen u Službenom glasniku, dnevnim novinama i na zvaničnom sajtu grada Požarevca.

To Top