Maturantska žurka u centru Požarevca (FOTO I VIDEO)

Požarevac

Zabava

Maturantska žurka u centru Požarevca (FOTO I VIDEO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

U centru Požarevca danas se održava žurka za učenike završnih razreda srednjih škola.

Na Gradskom trgu okupili su se maturanti, svi u jednobojnim majicama na kojima je odštampano odeljenje, ime ili nadimak i jedinstvena poruka.

Poruke na majicama

Žurka je počela tačno u 17 časova, a za dobro raspoloženje zaduženi su di-džejevi Nikola Pajić, Vlada Pejca i Grozda. Na kraju žurke nastupiće trubači, a predviđeno je da traje do 23 časa. Delić atmosfere sa žurke pogledajte u VIDEU.

Poslednji dan u školskoj klupi je za većinu maturanata jedan od najsrećnijih.

 „Srećam sam što sam završio školu. Nemam ideju šta dalje, još uvek razmišljam da li da upišem neki fakultet“, kazao je za naš portal maturant Politehničke škole.

Ipak, kod mnogih ne dominira osećaj sreće zbog kraja školovanja.

„Na početku srednje škole smo jedva čekale da završimo, a sada kada je kraj nismo srećne već tužne“, složno u glas kažu tri učenice Ekonomsko-trgovinske škole koje planiraju da se zaposle nakon završnih ispita.

Ima i onih koji su zbunjeni.

„Nismo ni srećne, ni tužne već zbunjene jer ne znamo šta nas čeka“, iskrene su učenice Požarevačke gimnazije koje planiraju da nastave školovanje.

Žurku je organizovao grad Požarevac kako maturanti ne bi pojedinačno slavili poslednji dan u školi šetnjom centrom grada uz trubače, uz obavezno kupanje u fontani, što je postalo tradicija. Verovatno je iz tog razloga fontana ispražnjena.

Fontana „presušila“

Pošto je bezbednost dece na prvom mestu, prisutno je obezbeđenje, policija i ekipa Hitne pomoći.

To Top