Na dnevnom redu cena komunalnih usluga i naziv atletskog stadiona

Požarevac

Događaji

Na dnevnom redu cena komunalnih usluga i naziv atletskog stadiona

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Danas zasedaju požarevački odbornici. Najznačajnija tačka o kojoj će raspravljati je povećanje cena pojedinih komunalnih usluga.

Pred odbornicima su predlozi novih cenovnika JKP „Vodovod i kanalizacija“, JKP „Komunalne službe“ i JP „Toplifikacija“ u kome su uvećane cene pojedinih usluga. Gradsko veće Požarevca je usvojilo predlog „Vodovoda“ i „Komunalnih službi“, ali nije dalo saglasnost na povećanje cene daljinskog grejanja, o čemu smo pisali ranije.

POŽAREVAČKI ODBORNICI ODLUČUJU O POSKUPLJENJU KOMUNALNIH USLUGA

Na dnevnom redu su i prvi rebalans budžeta „Komunalnih službi“, drugi rebalans budžeta JP „Ljubičevo“ i JKP „Vodovod i kanalizacija“, kao i godišnji izveštaj o radu, izveštaj o izvršenju budžeta za prvih šest meseci u 2022. godini i godišnji plan rada Predškolske ustanove „Ljubica Vrebalov“.

Odbornici će odlučivati i o predlogu da nedavno otvoren Atletski stadion u Požarevcu ponese ime „Profesor Jovo Budimir“.

ATLETSKI STADION DOBIĆE NAZIV JOVO BUDIMIR?

Predlog rešenja o obrazovanju Lokalnog saveta roditelja grada Požarevca naći će se na današnjem zasedanju pred odbornicima. Savet će činiti, kako se navodi u skupštinskom materjalu, član i zamenik člana, kao predstavnici saveta roditelja svih predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola.

To Top