Na dve liste još 12 kandidata za poslanike iz Braničevskog okruga

Braničevo

Politika

Na dve liste još 12 kandidata za poslanike iz Braničevskog okruga

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Republička izborna komisija proglasija je još dve izborne liste kandidata za narodne poslanike Narodne skupštine i to: pod rednim brojem devet listu „Moramo – Akcija – Ekološki ustanak – Ćuta – Ne davimo Beograd – Nebojša Zelenović“ i pod brojem 10. listu „Suverenisti – Saša Radulović (DJB), Milan Stamatović (ZS), dr Jovana Stojković (ŽZS).

Na listi broj devet nalazi se ukupno devet kandidata iz Braničevskog okruga, a najbolje je kotirana Kristina Jovanović, studentkinja iz Kučeva, na 30. poziciji.

Na listi su još: Dalibor Petković, prehrambeni tehnolog iz Požarevca na 139. mestu, zatim pod brojem 159. Anica Jovanović, dizajner tekstila i odeće iz Požarevca , sledi Vladan Aćimović, zemljoradnik iz Boževca, na 183. poziciji, Olgica Karanović, ekonomski tehničar iz Velikog Gradišta na 192. mestu, na 204. mestu je Miloš Đorđević, privatni preduzetnik iz Petrovca na Mlavi, odmah ispod njega pod brojem 205. je Miroslav Jović, preduzetnik iz Žagubice, dva mesta niže Sofija Capić, učenica iz Požarevca i na 237. mestu Mirjana Tomić, administrativni radnik iz Petrovca.

Ovu izbornu listu podržalo je 12.236 birača.

Na listi broj 10. koju je podržalo 10.104 birača, nalaze se tri kandidata iz Požarevca: Slobodan Vasić, novinar iz Požarevca, na 10. mestu, Tatjana Stojadinović, vaspitačica iz Požarevca, na 20. poziciji, i Ivica Milenković, poljoprivrednik iz Kličevca, pod brojem 66.

Na listi nema kandidata iz opština Braničevskog okruga.

To Top