Na lokalnim izborima u Golupcu - dve opcije

Golubac

Izbori

Na lokalnim izborima u Golupcu - dve opcije

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Na predstojećim lokalnim izborima koji će biti održani 17. decembra u Golupcu, na glasačkim listićima naći će se samo dve liste.

Pod brojem jedan je lista koalicije SNS – SPS pod nazivom „Aleksandar Vučić – Golubac ne sme da stane, Ivica Dačić“. Na listi se nalazi 19 kandidata za odbornike, koliko i ima odbornika u Skupštini opštine Golubac.

Nosilac liste je dr Nebojša Mijović, bivši predsednik opštine Golubac, zatim Marko Stojaković, diplomirani ekonomista iz Usija, a pod brojem tri Danka Jovanović, penzionerka iz Golupca, svi iz Srpske napredne stranke.

Na listi se nalaze tri kandidata iz redova Socijalističke partije Srbije, a najbolje je rangiran Goran Stojilović, mašinski tehničar iz Maleševa, koji se nalazi pod brojem 10.

Druga opcija je izborna lista „Naši ljudi - Samo hrabro! – Saša Marjanović“ Narodnog pokreta Srbije. Na listi se nalazi 14 kandidata za odbornike u lokalnoj skupštini, a prvi na listi je Saša Marjanović iz Golupca. U vrhu liste su još Ratibor Trišić iz Braničeva i Jelena Mihajlović iz Dobre.

Golupčani će na izborima koji će biti održani 17. decembra moći da glasaju za jednu od ove dve ponuđene opcije.

To Top