Najavljena isključenja struje od 21. do 25. juna

Braničevo

Servisne informacije

Najavljena isključenja struje od 21. do 25. juna

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Zbog planiranih radova na mreži od ponedeljka do petka brojna naselja ostaće bez struje.

U ponedeljak, 21. juna, ostaće bez struje Sirakovo (deo prema starom selu), u periodu od 8 do 14 časova. Potrošači u Malom Gradištu (deo prema igralištu) biće bez struje od 9 do 13 časova.

U utorak, 22. juna, od 9 do 13.30 časova, bez struje biće vikend naselje Rakovica. U Dragovacu (deo oko centra sela) planirani su radovi od 9 do 14 časova. Istog dana ostaće bez struje centar Kučeva (deo ulice Sveti Sava i Miodraga Rajića), u periodu od 10 do 14 časova, zbog hitnih radova u TS Homoljski motivi.

U sredu, 23. juna, najavljeni su radovi u delu Golupca prema Projištu od 8.30 do 13.30 časova. Istog dana ostaće bez električne energije deo Bratinca - početak sela i deo kod Đerama, deo od Đerama prema Novom groblju, Bubušinac, Bradarac, Maljurevac i manastir Rukumija, u periodu od 9 do 14 časova. Planirani su radovi i u naselju Kurjače od 9 do 13 časova.

U četvrtak, 24. juna, bez struje će ostati Žitkovica (deo preko reke), od 8 do 13.30 časova. Zbog planiranih radova bez električne energije biće i deo Poljane kod ,,Eleganta“, u periodu od 9 do 14 časova. Istog dana, Hrastovača, Kličevac i Rečica ostaće bez struje od 9 do 15 časova.

U petak, 25. juna, selo Topolovnik (deo prema Požarevcu) biće bez električne energije od 8 do 14 časova. Planirani su radovi i u delu ulice Miloša Obilića u Požarevcu, u periodu od 9 do 14 časova. Istog dana ostaće bez struje Klenovnik, Petka i Šugavica od 9 do 15 časova.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top