Najavljena isključenja struje za naredne dane

Braničevo

Servisne informacije

Najavljena isključenja struje za naredne dane

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Zbog radova na mreži potrošači u pojedinim naseljima i ulicama narednih dana mogu očekivati isključenje struje.

U ponedeljak, 18. aprila, u periodu od 8.30 do 13.30 časova, bez električne energije biće deo Brnjice u Golupcu, dok će pola sata duže, do 14 časova, isključenje trajati u Kusiću u Velikom Gradištu. Od 9 do 13 časova isključenje mogu očekivati potrošači u ulici Đurđeve rupe, sat vremena duže biće bez struje potrošači u ulici Đurđa Brankovića u Požarevcu, dok  isključenje do 15 časova mogu očekivati meštani Boževca. Nešto kasnije, od 10 do 14 časova, bez struje biće deo Manastirice prema Bubnju i Slani u Petrovcu.

Narednog dana, 19. aprila, u periodu od 8.30 do 14 časova, Kusiće u Velikom Gradištu biće bez struje, zatim od 9 do 13 časova vikend naselje Margum u Požarevcu, a od 9 do 14 časova deo Krivače prema groblju u Golupcu.

U sredu, 20. aprila, deo naselja Desine u Velikom Gradištu biće bez električne energije od 8.30 do 14 časova. Dobra, vikend naselje Orlovi, Čezava, Turski potok, Glavičica i Kožica u Golupcu biće bez struje u periodu od 9 do 14 časova, dok će sat vremena duže, do 15 časova, isključenje trajati u naseljima Kravlji Do i Šljivovac.

Sledećeg dana, 21. aprila,  naselje Dragovac biće bez struje u periodu od 8 do 15 časova, zatim Dedine u Golupcu od 8.30 do 13.30 časova, kao i Desine u Velikom Gradištu u periodu od 8.30 do 14 časova. Isključenje mogu očekivati i potrošači u naseljima Rašanac, Starčevo i Dubočka od 9 do 15 časova.

To Top