Nasilju u školi u Kostolcu prethodio sukob u kafiću

Kostolac

Hronika

Nasilju u školi u Kostolcu prethodio sukob u kafiću

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su D. M. (1975), Đ. M. (1998) i N. M. (2005) iz Kostolca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Osamnaestogodišnji mladić se sumnjiči da je juče u prostorijama jedne srednje škole u Kostolcu, zajedno sa ocem i bratom fizički napao pedesetsedmogodišnjeg profesora, o čemu je E-Braničevo pisalo ranije.

PROFESORA TEHNIČKE ŠKOLE U KOSTOLCU NAPALA TROJICA MUŠKARACA

Kako se sumnja, događaju je prethodio prethodni sukob u kafiću u neposrednoj blizini škole, kada je profesor (57) zadao udarac osamnaestogodišnjaku i naneo mu lake telesne povrede, konstatovane u požarevačkoj bolnici.   

Pedesetsedmogodišnji muškarac je zadržan u Opštoj bolnici u Požarevcu, radi kvalifikacija zadobijenih povreda.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Zbog prethodnog narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Kostolcu policija je podnela izveštaj Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu, zbog izvršenog krivičnog dela laka telesna povreda, dok će protiv jedne ženske osobe zaposlene u ovom ugostiteljskom objektu biti podneta prekršajna prijava zbog neprijavljivanja događaja policiji.

 

To Top