Nove – stare direktorke „Parking servisa“ i Centra za kulturu

Požarevac

Društvo

Nove – stare direktorke „Parking servisa“ i Centra za kulturu

Foto: T.S.

How Good Of A Friend Are You Really?

Na sednici lokalnog parlamenta imenovane su dve žene na čelne funkcije u JKP „Parking servis“ Požarevac i Centru za kulturu Požarevac.

Dosadašnja direktorka „Parking servisa“, Marija Papović, podnela je ostavku na tu funkciju bez obrazloženja i danas je većinom glasova odbornika razrešena dužnosti, a potom je za novog vršioca dužnosti direktora, na period od četiri godine, imenovana Verica Savić. Podsećamo da je ona bila na čelu ovog preduzeća pre Papović.

OSTAVKA DIREKTORKE „PARKING SERVISA“ I POVRATAK STARE

Verica Savić rođena je 1983. godine u Požarevcu. Po zanimanju je master inženjerka organizacionih nauka. Od 2008. godine radila je na lokalnoj televiziji kao marketing menadžer, zatim u JKP „Parking servis“ Požarevac kao rukovodilac za planiranje i razvoj, od 2013. do 2016. godine je bila direktorka ovog preduzeća, a potom je obavljala funkciju izvršnog direktora u ovom preduzeću do danas. Udata je i ima dvoje dece.

Savić je poručila sa skupštinske govornice da će zadatak koji joj je poveren da obavlja časno i zahvalila se svima na ukazanom poverenju.

Na čelu Centra za kulturu Požarevac odlukom skupštine ostaje Galina Pavlenko Perić naredne četiri godine. Podsećamo da su u „trci“ za ovu funkciju bila još dva kandidata, o čemu je E-Braničevo pisalo ranije.

GALINA PERIĆ POBEDILA KOLEGE NA KONKURSU ZA DIREKTORA

Perić je nakon imenovanja rekla da će kao i do sada svakodnevno predano raditi na unapređenju kulturnih postignuća u gradu i Republici Srbiji.

 

 

Continue Reading
Povezane teme...
To Top