Odsek za primenjene inženjerske nauke otvorio vrata budućim studentima

Požarevac

Događaji

Odsek za primenjene inženjerske nauke otvorio vrata budućim studentima

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Školska godina se bliži kraju i budući brucoši uskoro moraju doneti odluku gde će nastaviti školovanje, kao i studenti završne godine osnovnih i master studija. Danas su svi zainteresovani imali priliku da se upoznaju sa radom požarevačke visokoškolske ustanove.

Odsek primenjenih inženjerskih nauka u Požarevcu organizovao je danas Dan otvorenih vrata za sve buduće brucoše, studente osnovnih i master studija, kako bi se što bolje informisali o uslovima studiranja u ovoj visokoškolskoj ustanovi, jedinoj tog tipa u Braničevskom okrugu. Inače, Akademija tehničkih strukovnih studija iz Beograda, pod čijim okriljem radi požarevački odsek, je najveća te vrste u Srbiji. 

“Ukoliko postoji zainteresovanost studenata, mi možemo i sa odseka u Beogradu da držimo nastavu u Požarevcu, i obrnuto. U planu nam je da imamo i saobraćajnu struku. Suština je da sve smerove akreditujemo onako kakvi su obrazovni profili na teritoriji grada Požarevca, a cilj je da se pokriju obrazovne potrebe čitavog Braničevskog okruga”, kaže Goran Nestorović, profesor u požarevačkoj ustanovi.

 

Goran Nestorović (desno) i Milan Nikolić (levo)

Milan Nikolić, predstavnik studentskog parlamenta požarevačkog odseka, kaže da je veoma zadovoljan uslovima i načinom studiranja, kao i podrškom koju imaju od profesora.

To Top