OPREZ VOZAČI: Otežani uslovi za vožnju zbog snega

Braničevo

Info

OPREZ VOZAČI: Otežani uslovi za vožnju zbog snega

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Kolovozi su vlažni, snega ima u raskvašenom stanju do pet centimetara na području Braničevskom okruga.

Vozičima se savetuje oprez prilikom vožnje i prilagođavanje brzine kretanja uslovima na putu, jer se, prema upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda, danas i u sredu, 25.marta, očekuje stvaranje snežnog pokrivača u većini krajeva Srbije, a posebno na planinama i u nižim predelima istočne Srbije. Formiranje snežnog pokrivača očekuje se i na teritoriji Beograda.

Takođe, prema upozorenju, u utorak, 24.marta, usled jakog vetra, očekuje se stvaranje snežnih nanosa, naročito na istoku Srbije i u planinskim predelima.

Slabljenje i postepeni prestanak snežnih padavina očekuje se tokom dana u sredu.

Ekipe putara su na terenu i spremne su da reaguju po potrebi.

Kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Bačke, Kolubare, Kruševca, Novog Pazara, Požarevca, Užica, Valjeva, Vranja, Zaječara. Preporučuje se oprezna vožnja!

JP “Putevi Srbije” savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo.

JP “Putevi Srbije” apeluje da vozači prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i savetuje maksimalan oprez u vožnji, jer zbog niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima i vlažnih kolovoza moguće je stvaranje poledice.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top